Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. O projektu

Česta pitanja

PRAHIR

Odabrati savršeni nakit za sebe ili nekog drugog jedan je poseban proces. Od same odluke, ideje, pa do njezine realizacije. S vama smo u svim vašim etapama, pišite nam i podijelite s nama svoju priču ili pak ono što vam u njoj nedostaje.

01

Hoće li srebro s vremenom potamniti?

02

Je li bolje uzeti vjenčano prstenje sjajno ili matirano? Izliže li se mat s vremenom?

03

Što ako kupim poklon i osobi kojoj ga darujem se ne svidi?

04

Čuli smo da bijelo zlato požuti, je li to istina?

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.

Otkup lom zlata

Komadi nakita su čuvari sjećanja, a u novom ruhu vam mogu donijeti nove pustolovine i trenutke. Zato nam donesite svoj stari nakit, a mi ćemo ga otkupiti s punim povjerenjem i udahnuti mu jedan sasvim novi život.

Cijene Otkupa

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
O projektu