HR / DE / ENG

Nakit zlatarnice Prahir - stvoren za svaku prigodu

Burma u kombinaciji žutog i bijelog zlata, mrežasti dizajn - PRAHIR

 

Čak i nakon što mladenci izađu iz svečane odjeće, prsten će i dalje elegancijom upotpunjavati svaku odjevnu kombinaciju, a njegova emotivna vrijednost bit će vječna uspomena na najljepši dan u životu.

Vjenčano prstenje kupuje se sa željom da to bude jednom u životu, stoga treba biti posebno i trajno. Zlatarnica Prahir nudi upravo tu mogućnost i to uz veliki izbor oblika i dizajna. Svatko je poseban i jedinstven, a  upravo to je glavna misao vodilja u predanosti kojom zlatarnica Prahir dizajnira svoj nakit.

Izgledati elegantno i posebno nije isključivo rezervirano za dan vjenčanja. Svakodnevne odjevne kombinacije mogu se upotpuniti nizom raznovrsnih detalja koji se mogu pronaći u nakitu zlatarnice Prahir. Za one malo odvažnije tu je prsten čije su linije isprepletene u mrežu od žutog i bijelog 14 karatnog zlata. 

Za potpuniji dojam prsten se može kombinirati s privjeskom od žutog i bijelog zlata. Pomalo odvažan , zasjat će na vašoj odjevnoj kombinaciji te vam podići samopouzdanje.

Zlatarnica Prahir nalazi se u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj 57 i Prahir Silver u Zagrebačkoj 56 te u Zagrebu, u Ilici 43, gdje će ljubazno osoblje odgovoriti na sve upite.