HR / DE / ENG

NOVO! Poklon kutija s briljantom - Life is brilliant

Poklon kutija s briljantom

 

Poklonite Life is brilliant – dragocjeni dijamant koji možete prilagoditi prigodi i osobnosti osobe kojoj ga darujete a nalazi se u originalnoj elegantnoj poklon kutiji.

Ni u jednom kamenu ne postoji toliko značenja kao u jednom dijamantu. Nakon višedesetljetne svjetske pomame za dijamantnim nakitom, poklanjanje samostalnog dijamanta je definitvno današnji “in”.
 
Što je Life is brilliant?
Life is brilliant je iznenađujuć i otmjen poklon – brilijant zapečaćen u elegantnom pakiranju, malen, no dragocjen kamen utisnut u stilski dizajniranu kutiju, uz koji možete gravirati posvetu po želji. Ništa trajnije i vrjednije nećete pronaći.
Life is brilliant je dovoljno osoban dar da možete njime pokazati svoju privrženost i dovoljno poseban da obilježi važnost trenutka i osobe kojoj se poklanja. Ovakav izbor poklona govori mnogo i o osobi koja ga je birala.
Međutim, pravo zadovoljstvo u ovakvom poklonu naći će primatelj Vašeg dara. Osoba kojoj poklonite Life is brilliant može birati na koji način će ga iskoristiti. Kao dijamant sam po sebi koji se može čuvati u kutiji i kasnije dati u naslijeđe, ili ga u budućnosti ugraditi u nakit: prsten, ogrlicu, naušnice, gumbe za manžete.
 
Kako odabrati odgovarajući Life is brilliant?

Okrugli - Brilliant cut, je daleko najpopularniji način brušenja dijamanta koji ovaj dragocjeni kamen dovodi do savršenog sjaja. Više od 100 godina, uz pomoć naprednih teorija o ponašanju i lomu svjetlosti i uz pomoć preciznih matematičkih kalkulacija, došlo se do ovog oblika koji najbolje ističe sve osobine dijamanta.
Što se tiče ostalih parametara koji određuju kvalitetu dijamanta, poznatih kao 4C (cut, color, clarity, carat), trudili smo se za Vas izabrati ono najbolje, imajući u vidu odnos cijene i kvalitete.
Naravno, uz Life is brilliant dobivate i certifikat koji sve to potvrđuje.
Ono što Vama preostaje je odabrati karatažu te odlučiti kakvu posvetu želite ugravirati.
I kada poklanjate, budite jedinstveni. Baš kao što su to povod i osoba na koju mislite.


Jer - Life is brilliant!