HR / DE / ENG

O namaO nama

PRAHIR zlatarnica proizvodi ručno izrađeno vjenčano prstenje još od 1996. godine.
Tvrtka je smještena u Velikoj Gorici, u blizini Zagreba.
Dražen Prahir, iskusni zlatar, hrabro je pokrenuo proizvodnju vjenčanih prstenova koju danas uspješno nastavljaju i vode njegovi sinovi. 
Dok je u početku krug kupaca bio ograničen samo na Hrvatsku, danas možemo s ponosom reći da je veliki dio naše proizvodnje  usmjeren na izvoz u inozemstvo. Inspiriraju nas mediteranski motivi i dizajn nadahnut prirodom. Naši su modeli jedinstvenog i suvremenog oblikovanja.  
Vjenčano i zaručničko prstenje zlatarne PRAHIR simbol je istinske ljubavi, ističe se bezvremenim dizajnom i vrhunskom kvalitetom. 

Da bi vjenčani prsten i Vama garantirao doživotno zadovoljstvo i povezanost, molimo Vas da se obratite jednom od naših odabranih draguljara koji će Vam dati stručni savjet.

 

Certifikat
 
Našim Vam certifikatom također garantiramo da ćemo i nakon kupnje Vašeg odabranog komada nakita vrlo dobro brinuti o njemu, te da ćete biti zadovoljni našim uslugama. Garantiramo Vam da ćemo Vaš prsten na Vaš zahtjev besplatno smanjivati, povećavati, čistiti, polirati ili matirati, i to cijeloga života, jer s Vama sklapamo doživotni savez.