HR / DE / ENG

Aktualno

Fantastični popust od 50% na srebrni nakit!

Iskoristite priliku u PRAHIR zlatarnicama!

NOVO! Poklon kutija s briljantom - Life is brilliant

Poklonite Life is brilliant – dragocjeni dijamant koji možete prilagoditi prigodi i osobnosti osobe kojoj ga darujete a nalazi se u originalnoj elegantnoj poklon kutiji.

Tim zlatarnice Prahir na Sajmu "Sjaj" u Novom Sadu predstavio nove modele iz kolekcije LOVE LINE

Od 6.11. do 09.11. Prahir zlatarnica izložila je svoje modele na sajmu "Sjaj" u Novom Sadu.

Tomislav Prahir sudjelovao na Međunarodnoj konferenciji o nakitu u Cordobi

Na poziv Španjolskog veleposlanstva u Hrvatskoj, Tomislav Prahir je od 14. do 17. listopada 2013. nazočio Međunarodnoj konferenciji o nakitu u Cordobi kao hrvatski predstavnik originalnosti, kreativnosti i talenta u svijetu zlatara.

Nakit zlatarnice Prahir - stvoren za svaku prigodu

Burma u kombinaciji žutog i bijelog zlata savršeno pristaje uz bračne zavjete, a sjaj jednog cirkona unosi i dašak glamura pri ulasku u bračnu luku.

Sandra Bagarić razgledala novu kolekciju nakita

Poznata operna pjevačica Sandra Bagarić uživala u razgledavanju nove kolekcije nakita Prahir zlatarnice.

PRAHIR zlatarnica u centru Zagreba u Ilici 43

PRAHIR zlatarnica otvorila je svoja vrata i u samom centru grada Zagreba.
Posjetite nas u Ilici 43

Vjenčani prsten Prahir

Vjenčani prsten je naša specijalnost i naša strast. Dizajniranje i produkcija, traženje ljepote u najsitnijim detaljima, sjaj u očima mladenaca - sve su to radosti našeg posla u kojima neizmjerno uživamo.

Zaručnički prsten kao obećanje ljubavi

Ima li ljepšeg obećanja od obećanja ljubavi? Zaručnički prsten to obećanje pretvara vidljivim i sjajna je najava budućeg zajedničkog života. Svaki zaručnički prsten nosi svoju priču, svaki oblik i materijal pronalazi put do ruke na kojoj će zablistati. Zaručnički prsten je početak, onaj slatki prvi veliki DA zajedničkom životu budućih mladenaca. Zaručničkim prstenom možete reći puno više nego riječima, u tim trenucima riječi su i suvišne.

Prsten za vjenčanje

Prsten za vjenčanje je tradicionalno najvažniji javni pokazatelj ljubavi i pripadnosti jednog drugome parova diljem svijeta. Tradicija ručne izrade prstena za vjenčanje Prahir zlatarne traje još od 1996. godine. Prsten za vjenčanje je naš ponos, naša ljubav i vječita inspiracija iz kolekcije u kolekciju.

Certifikat za doživotni savez

Kupnjom vjenčanog prstenja Prahir dobijate naš Certifikat. Našim Vam certifikatom garantiramo da ćemo i nakon kupnje Vašeg odabranog komada nakita vrlo dobro brinuti o njemu, te da ćete biti zadovoljni našim uslugama.

Burme ili vjenčano prstenje

Burme ili vjenčano prstenje pitanje je sad!? Uvriježena su oba naziva i odnose se na isti pojam, nećete pogriješiti ni s jednim. Jezik je živ i mijenja se s godinama, jer riječi putuju zajedno s ljudima kao i burme koje nose sa sobom.

Svadbeni prsten i njegovo održavanje

Svadbeni prsten ćete nositi s ponosom na ruci godinama i sigurno dobro paziti na njega. Međutim isto tako znajte, prsti i ruke s vremenom se mijenjaju kao što se mijenja i cijelo tijelo. Moguće je da će vam u tom slučaju vaš svadbeni prsten postati i malo preuzak.

Vjenčano prstenje i vjenčanje - nerazdvojan par

Vjenčano prstenje i vjenčanje su dva nerazdvojna pojma. Vjenčanje je slavlje ljubavi a vjenčano prstenje doživotni podsjetnik i emotivna vrijednost koju ćete nositi kroz život.

Moderno vjenčano prstenje

Moderno vjenčano prstenje može biti u ovom trenutku popularno iz više razloga. Možda je u pitanju materijal, vrsta obrade, specifičan moderan dizajn ili se upravo neka svjetska princeza udala za svog princa i nosi upravo takav model.

Proizvodnja i veleprodaja prstenja PRAHIR

Proizvodnja i izrada vrhunskog zaručničkog i vjenčanog prstenja je specijalnost zlatarne Prahir, s kvalitetom prepoznatom i od strane svojih veleprodajnih kupaca. Profesionalni odnos i kvaliteta produkcije kao i mogućnost ispunjavanja različitih izvedbenih zahtjeva...

Otkup lom zlata

U Prahir zlatarnama vršimo otkup lom zlata po povoljnim uvjetima za naše cijenjene mušterije. Posjetite nas s povjerenjem u našim poslovnicama.