Svima su nam dobro poznati stihovi pjesme “It’s the most wonderful time of the year”, a kako to najljepše doba ne bi pokvario stres oko darovanja najmilijih, pripremili smo za Vas nekoliko prijedloga poklona kojima ćete ih zasigurno obradovati.

S nakitom je teško pogriješiti, a uz naše trenutne popuste, dostupan je svakom džepu.

 

  • Darovi do 200,00 kn 

Srebrne naušnice u obliku pahuljica, ne samo da su prikladne zbog svog oblika, nego su i zbog blještavih cirkona idealne kao poklon ispod bora. Dostupne su u našim poslovnicama po sniženoj cijeni od 90,00 kn.

 

Narukvica od perla u boji sa srebrnim privjeskom u obliku anđela, dostupna je i u drugim bojama, kao i sa različitim motivima privjeska, a sigurni smo da će oduševiti svaku ljubiteljicu bisera. Njena snižena cijena iznosi 175,00 kn.

 

Lančić s privjeskom iz naše Primavera kolekcije – ima li boljeg poklona od pozlaćene zvijezde za glavnu zvijezdu u Vašem životu? Cijena Primavera ogrlice iznosi 199,50 kn.

 

  •  Darovi do 600,00 kn

Svaka ljubiteljica Pandore će biti oduševljena novim zimskim motivima i rado ih nanizati na svoju narukvicu. Cijene zimskih privjesaka se kreću od 230,00 do 510,00 kn.

 

Ukoliko Vama draga osoba voli minimalizam i eleganciju, ove srebrne naušnice će ju sigurno oboriti s nogu. Divno brušene, jednostavne i nosive u svim prigodama, snižene su na 265,00 kn.

 

Prsten ne mora uvijek biti samo zaručnički, a naša Sunset kolekcija pravi je primjer tomu. Sa crvenom i žutom pozlatom kao da je stvoren za blagdansko razdoblje. Cijena? 595,50 kn.

 

  • Darovi iznad 800,00 kn

Zlatna ogrlica sa privjeskom zagrijat će Vama dragu osobu u ovim hladnim danima – barem oko srca. Cijena joj iznosi 855,00 kn.

Tražite li poklon poslovnom partneru ili možda kumovima? Zašto im ne biste pokazali koliko su Vam bitni pravim briljantom – Life is brilliant – briljant zasebno pakiran u poklon kutiju, sa personaliziranom posvetom mogao bi biti odličan odabir. Ovisno o veličini kamena, cijene Life is brillianta se kreću od 765,00 do 1.575,00 kn.

Svaka lijepa priča ima sretan kraj, pa tako i ovaj post. U moru modela, ovaj zaručnički prsten je isplivao kao naš šećer na kraju. Cijena mu je 1.260,00 kn, a nadamo se da će ovih blagdana krasiti ruku jedne sretnice.

 

Nadamo se da smo Vam svojim prijedlozima barem malo pomogli u odabiru poklona i svima Vam želimo mirne i blagoslovljene nadolazeće blagdane.

 

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.