Prahir

Kakve god osjećaje gajili prema Carrie Bradshaw, ova je televizijska junakinja ostavila traga u popularnoj kulturi posljednjih nekoliko desetljeća.

CARRIE BRADSHAW MUST GO ON

I dok većina nas ima vrlo jasne i artikulirane stavove o njezinim frajerima, cipelama i/ili kolumnama, danas ćemo ipak o nečem sasvim drugačijem. Predmetu od kojeg se gotovo nikad nije rastajala. Ogrlice na kojoj je pisalo njezino ime, poznatije kao “Carrie necklace”.

 

U predimenzioniranim filmskim i TV svjetovima ništa nikad nije onako kako se čini, pa ni ova ogrlica nikad nije bila samo još jedan bezvrijedni komad nakita. Ona je postala simbolom slobode i neovisnosti single žena diljem svijeta. No, kako to inače biva s modom, slava joj je velika, ali i kratka, te je takva sudbina snašla i ovu ogrlicu, nekoć vrlo popularnu i kod nas.

 

Naša je misija danas vratiti joj stari sjaj. Možda čak i s jednom malom izmjenom. Zato ne biste svome imenu dodali još jedno? Vaša bolja polovica možda je vaša najdraža teta, prijateljica iz vrtića, kućni ljubimac ili Pariz koji nikada niste vidjeli. Kažu da se sva životna mudrost krije u malim stvarima. Razmislite već sada o svojoj maloj ogrlici. S velikim imenima.

Izvor slike

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.