Prahir

Vaši se snovi polako ostvaruju, vrijeme do dana vjenčanja počelo se mjeriti u satima, a panika se na malena vrata počela uvlačiti u vašu svakodnevicu jer... čeka vas još toliko toga. Nema razloga za brigu, vaš specijalni odjel za borbu protiv svadbenog stresa nema radno vrijeme, nema vikenda, ni blagdana, za vas smo uvijek tu, pogovoto kad osjetimo da nas najviše trebate. Kažu da glazba ima terapeutski učinak. Zato je danas ona naša glavna zvijezda.

MOJE PJESME, MOJI SNOVI

Donosimo vam prijedloge 3 sasvim neobične pjesme za prvi svadbeni ples. Ako ste je već odavno odabrali, shvatite ovaj tekst kao romantičnu playlistu za sunčane dane koji su pred nama. I vaš kratak, ali sladak, glazbeni wellness.

A ako niste… pripremite se na silne pohvale svom glazbenom ukusu jer, vjerujte nam, bit će ih jako puno.

1. “A KISS TO BUILD A DREAM ON”, LOUIS ARMSTRONG

Ova pjesma nastala je 1935. godine. 16 godina kasnije snimio ju je veliki Louis Armstrong. Sve ostalo je povijest.

Želite li da postane i dio vaše? Poljubac ste, sigurni smo, dobro izvježbali. Vrijeme je da vidite kako vašem poljupcu stoji ova pjesma. Plesne cipelice, pripremite se, uskoro nastupate.

2. “WOMAN”, JOHN LENNON

Ako smatrate da žene zaslužuju pažnju i ljubav svaki dan, a ne samo u osmom danu mjeseca ožujka, zašto i vaš svadbeni dan ne bi bio svojevrsna posveta vašoj boljoj polovici, ali i cijelom spolu općenito?

Ova Lennonova pjesma posveta je njegovoj ženi Yoko Ono, ali i svim ženama diljem svijeta.

Ako se odlučite za Lennovu „Ženu“, sigurni smo da će vašim gostima trebati puno rupčića. Ne mislimo samo na žene.

Naprotiv! 🙂

3. “LA VIE EN ROSE”, EDITH PIAF

Pjesma koja je učinila slavnom jednu od najvećih umjetnica prošlog stoljeća, Edith Piaf, vaše će vjenčanje učiniti ne samo slavnim, već potpuno drugačijim od svih na kojima smo imali priliku biti.

Ako ste dovoljno hrabri za malo francuskog chica i šarene boemske atmosfere, ovo je vaša bračna kulisa.

A možda i životna.

Bonne chance!

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.