Prahir

Iako su zlatni kipići već dodijeljeni, oskarovska groznica još nas neko vrijeme neće prestati tresti. A ako vas uz filmsku trese i ona predbračna groznica, ovo je tekst za vas.

MOSTOVI VAŠEG OKRUGA

Jedna od najromantičnijih priča ikada ispričanih na filmskom platnu svakako je ona “Mostova okruga Madison”. Upravo vam zato pružamo priliku da osobu s kojom planirate provesti ostatak života zaprosite upravo na ovoj građevini.

Mostovi su romantični i senzualni, nose u sebi određenu mistiku i, najvažnije od svega, dijamanti im baš dobro stoje.

Donosimo vam naš prijedlog 3 najromantičnija europska mosta na kojima ćete tajanstveno, ali odvažno, u trenutku koji ćete pamtiti do kraja života, iz svog džepa izvući zaručnički prsten.

1. PONTE VECCHIO, FIRENZA

Ovaj “stari most” u pisanim se dokumentima spominje još u 10. stoljeću. Sad znamo odakle mu ime.

Danas on krije imena mnogih ljubavnih parova koji su svoju ljubav odlučili zaključati lokotom upravo na ovom mjestu, te ključ baciti u rijeku Arno i time svoju ljubavnu priču zaključati za sva vremena.

Scenarij imate, a za prsten se ne morate brinuti.

2. KARLOV MOST, PRAG

Ako, boraveći na njemu, nešto poželite, želja će vam se sigurno ispuniti. Ako na njemu upoznate nekog, ta osoba može ubrzo postati ljubav vašeg života. Ako se sa svojim dragim ili dragom poljubite baš na ovom mjestu, vaša će ljubav biti sretna zauvijek.

Ovo je samo dio legendi koje se stotinama godina vezuju uz jedan od najljepših europskih mostova, ali i znamenitosti općenito. Ako volite legende, zašto ne biste i sami ušetali u jednu od njih? Prsten vas čeka na sigurnom.

3. MOST UZDAHA, VENECIJA

Više je verzija kako su se baš uzdasi našli u imenu jednog od najromantičnijih mostova na svijetu. Mi smo odabrali

onu u kojoj su to bili silni uzdasi zaljubljenih parova koji su se tamo poljubili tijekom zalaska sunca.

Zašto jedan od tih uzdaha ne bi pripadao i vašoj budućoj supruzi nakon što ugleda što ste joj pripremili u kutijici koju upravo namjeravate otvoriti?

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.