Prahir

Ovaj tekst namjerno ne započinjemo nekom grandioznom prilikom za koju vam treba filmski komad nakita. Nikakav poseban događaj, obljetnica, poslovni susret na kojem nekoga morate zadiviti. Ovaj tekst ima samo jednu misiju, kad smo već kod divljenja: da zadivite sebe.

MY NECKLACE WILL GO ON

Skrenut ćemo vam pozornost na najljepše ogrlice u koje smo se na prvi pogled zaljubili zahvaljujući sedmoj umjetnosti. Ako se, na kraju balade, odlučite sebi priuštiti jedan dobar komad nakita koji će vam, svaki put kad ga ugledate, spontano oduzeti dah ili vas samo uhvati želja za filmom koji niste gledali cijelu vječnost, nama je svejedno.

Dokle god ste vi sretni.

1. Red je da prva bude ogrlica iz naslovne parafraze. Priču svi znamo; Rose, lik koji tumači Kate Winslet, dobila ju je na poklon od svog zaručnika. Veliki plavi dijamant, u filmskoj je priči, pripadao Luju XVI koji ga je nakon francuske revolucije oblikovao u srce. A nakon “Titanik” revolucije, dizajneri ove ogrlice osmislili su novo “Srce ocena”, vrijedno 4 milijuna dolara. Ako kojim slučajem ovo nije iznos koji inače nosite u novčaniku, pogledajte Titanik još jednom, proslavite njegov okrugli, 20. rođendan i pokupite inspiraciju za neki novi komad nakita. Vaš vrat bit će vam zahvalan.

 

2. Crna haljina, crne dugačke rukavice, cigaršpic i, naravno, biserna ogrlica s dijamantnim brošem. Image Audrey Hepburn iz filma “Doručak kod Tiffanyja” i dan danas ostao je jedan od najelegantnijih, najkopiranijih, najfascinantnijih… Ima tu još puno superlativa, ali zašto da ih sada nabrajamo unedogled. Napravite svoju verziju “doručka”, nađite svoju bisernu oglicu i postanite samoj sebi superlativ!

 

3. Prije nego što će s princem na bijelom konju otići pogledati svoju prvu operu u životu, “Zgodna žena” od istog tog princa dobija na dar prekrasnu dijamantnu ogrlicu. Ne kažemo da Julija Roberts nije neodoljiva u svemu što stavi na sebe, ali ta neukrotiva crvena kosa, sexy crvena haljina i, rubin na kraju, dijamantna ogrlica od 18 karatnog bijelog zlata, učinili su da svaki put kad na radiju čujemo Orbisonovu “Pretty woman”, pomislimo na Juliju Roberts. Lijepo je ići u operu, još je ljepše imati princa koji će ispuniti svaku našu želju, ali nekada je sve što trebaš jedna dobra dijamantna ogrlica. Ili ona zbog koje se osjećaš “zgodnom”, nebitno od čega je napravljena.

Izvor slike

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.