Prahir

SAJAM „SJAJ“ JE IDEALNA PRILIKA ZA PREDSTAVLJANJE NOVIH TEHNOLOGIJA U IZRADI NAKITA TE U OBRADI PLEMENITIH METALA, DRAGOG I POLUDRAGOG KAMENJA.

Već tradicionalno, od 02. do 05. studenog 2017. Prahir zlatarnica je izlagala svoje modele vjenčanog i zaručničkog prstenja na sajmu “Sjaj” u Novom Sadu.

Sa preko 1600 modela vjenčanog i zaručničkog prstenja, još jednom smo pokazali kako kod zlatarstva i izrade specijaliziranog prstenja nije samo bitan izgled i dizajn, nego i kvaliteta i umijeće izrade najmodernijom tehnologijom.

 

 

Sa novitetima i uvijek veselom atmosferom, Prahir je i ovog puta bio ponosni predstavnik hrvatskog zlatarstva.

 

 

Najveći interes posjetitelji su pokazali za naše posljednje dvije kolekcije – I do i Eternity kolekciju, koje su nastale prateći svjetske trendove i osluškujući želje naših kupaca koje uvijek stavljamo na prvo mjesto.

 

Photo: Vera Dimov photography

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.