Pravila nagradnog natječaja  Srce spoji, vjenčano prstenje osvoji

 

PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Prahir d.o.o, Zagrebačka 57, 10410 Velika Gorica, OIB: 94743829313

 

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj priređuje se pod nazivom „Nagradni natječaj – Srce spoji, vjenčano prstenje osvoji traje od 01.02.2019. do 03.02.2019. do 18:00 sati. Natječaj se priređuje na Facebook stranici i na Instagram stranici. Prahir Facebook zlatarnica dostupnoj na URL-u: https://www.facebook.com/prahir.zlatarnica/ i instagram stranica dostupna na URL-u: https://www.instagram.com/prahir_zlatarnica/

 

UVJETI ZA SUDJELOVANJE U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 13 godina koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook (www.facebook.com) ili Instagram (www.instagram.com) i koje prihvaćaju uvjete i pravila sudjelovanja u Natječaju kao i pravila mreže Facebook ili Instagram. Prava natjecanja nemaju zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) te niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja. Nagradni natječaj održava se na društvenoj mreži Facebook i Instagram, no ni na koji način nije povezan s Facebook-om i Instagram-om te Facebook i Instagram nije njegov pokrovitelj.

 

NAČIN SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

  1. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slikati se u #prahir kutku za slikanje na sajmu vjenčanja u Areni(potrebno je spojiti srce rukama)
  2. lajkaj profil prahir_zlatarnice na fb i na ig
  3. objavi sliku na svom profilu s heštegom #prahir #prahirforlove i tagiraj nas na fotki na instagramu ili facebooku

Komisija koju čine osobe zaposlene u tvrtki Priređivaču natječaja pregledati će sve objavljene slike te će onu sa najviše lajkova nagraditi.

Prijavljivanjem na nagradni natječaj sudionik prihvaća uvjete sudjelovanja u nagradnom natječaju.

 

FOND NAGRADA NAGRADNOG NATJEČAJA

U natjecanju će biti nagrađena osoba koja je skupila najviše lajkova, a pritom odradila sve propisane uvjete natječaja.

Nagrada:

  1. Vjenčano prstenje Prahir u vrijednosti 7000,00 kn

Na navedenu cijenu ne obračunava se popust, nagrada se ne može zamijeniti za novac.

 

OBJAVA DOBITNIKA

Objava imena dobitnika nagrade bit će najkasnije 04.02.2018. do 21:00 h na službenoj Facebook stranici Priređivača u obliku objave. Dobitnik nagrade bit će obaviješten o svom dobitku elektronskim putem preko Facebook ili Instagram profila. Obvezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti za sudjelovanje.

 

PREUZIMANJE NAGRADE

Nagrada nije zamjenjiva za novčanu protuvrijednost. Nagradu će dobitnik preuzeti u jednoj od poslovnica Prahir zlatarnica (Zagrebačka 56, Zagrebačka 57, Ilica 43, Avenue Mall) u dogovoru s Priređivačem i to najkasnije 15 dana od dana objave rezultata. Navedeni rok može se produžiti samo ako dobitnik zbog objektivnih razloga nagradu ne može podignuti/preuzeti ili ako se u navedenom roku ne javi s osobnim podacima te ukoliko Priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile. Kao dokaz o preuzimanju nagrade Priređivač će smatrati fotografiju prilikom preuzimanja nagrade. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom.

 

DISKVALIFIKACIJA

Priređivač će pregledati sve prijavljene komentare i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima:

– prijavljena objava nije slikana na sajmu vjenčanja Arena,
– prijavljene objave su uvredljivog ili vulgarnog sadržaja,
– objava na bilo koji način izražava (ili omalovažava tuđa) vjerska i politička uvjerenja,
– objava ocrnjuje ili lažno prezentira ljude, poduzeća ili proizvode,
– objava prikazuje (ili je i sam) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

 

IZVANREDNE OKOLNOSTI

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupanja okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U slučaju prekida sudionici će biti obaviješteni putem Facebook i Instagram stranice Prahir zlatarnica na kojoj će biti objavljena pravila nagradnog natječaja.

Priređivač nagradnog natječaja ima pravo nagradu ne dodijeliti u slučaju:

– da dobitnik ne ispuni uvjete za preuzimanje nagrade,
– da se pojavi sumnja o vjerodostojnosti podataka (lažni profil),
– da se utvrdi da se korisnik u natječaju nije pridržavao pravila i uvjeta nagradnog natječaja.

 

SUGLASNOST

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrada, Priređivač nagradnog natječaja može njihove osobne podatke: ime, prezime, mjesto prebivališta i/ili boravišta, koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika u marketinške i promocijske svrhe te da iste ima pravo objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu teritorijalno i vremenski neograničeno.

Ovaj natječaj ni na koji način nije sponzoriran, podržan ili administriran od strane Facebooka ili Instagrama, niti je direktno povezan s njima. Informacije koje dajete koristiti će isključivo Zlatarnica Prahir za potrebe natječaja.

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.